Monday, May 03, 2010

Februari en Maart



Met Moni en Henk, Tienie en Estelle bij Avontuur
Ja dit wordt lastig...even 3 maanden bijpraten, maar ik ga het proberen.
Ergens in deze periode waren ook John en Victorine weer in ZA en we zijn met hen heerlijk gaan eten en wijnproeven. Jan en John hadden een private cellartour.


Begin maart was het druk op Beau Belle Farm met het oogsten van de druiven en Jan heeft daar een handje geholpen. Ik heb er een foto verslagje van gemaakt, want met die kratten vol druiven sjouwen is toch echt teveel gevraagd. We hebben trouwens wel een kratje geplukt en thuis door de fruitjuicer gedaan, vers shiraz-druivesap, heerlijk hoor!





Even wachten voor t beste resultaat

Floris had zijn eerste avondje uit, Sokkiebal op school van half 7 tot half 11, helaas hier geen foto's van, want ouders waren niet welkom.
En dan eigenlijk het grootst evenement van Maart, de geboorte van Bob en Lex de tweeling van Eva. Een mijlpaal in het leven van Opa Jan natuurlijk. Wil je foto's van hen zien of meer weten ga dan naar http://www.tweelinggroeimee.nl/
Eva en Joep met Bob-Floris en Lex-Hans

De dertiende is de tweeling geboren en de vijftiende was het de zoveelste verjaardag van Jan. We zijn die dag in Cape Town kroketten gaan eten. Das weer eens wat anders dan al dat culinaire gedoe!

De 20e zette tante Diny weer voet op Afrikaanse bodem en begon voor ons ook de herfst-vakantie, van alles ondernomen maar soms gewoon ook heerlijk op de stoep zitten. Want we moesten nog wel even genieten van Knorhoek voor we met inpakken beginnen.




Foto's gemaakt bij het Language monument in Paarl

Zonsondergang van Strand genomen vanaf Gordon's Bay

No comments:

Post a Comment