Monday, May 03, 2010

12 alweer!!!!


Telefoontjes uit Nederland....zijn we nog wel veilig hier?
Ja het rommelt hier wat, op een behoorlijke afstand van ons vandaan hoor. Geen paniek, de soep wordt nooit zo heet gegeten als opgediend!
Leuk dat de Nederlandse pers er aandacht aan besteed, heb hierdoor direct ook weer eens wat mensen gesproken. Ik wil me verder niet op politiek vlak bewegen...de storm lijkt weer een beetje overgetrokken en de rust wat wedergekeerd. Misschien wil Jan er later nog eens op terug komen!
Voorlopig zijn ze hier druk en doen ze er alles aan om het WK goed en gladjes te laten verlopen en wij hebben daar alle vertrouwen in. Onze kaartjes Cameroen-Nederland liggen in de la, we hebben geen denderende plaatsen, verrekijker mee, maar we zijn van de partij!

Stadion Greenpoint in Cape Town hier nog in aanbouw!

3 April , Floris zijn verjaardag viel in het paasweekend en dus hielden we zijn partijtje al de 22e maart.
Hij had dit jaar zin om thuis te blijven, beetje spelletjes doen en als afsluiting Gourmetten. Dat viel in de smaak, de jongens hadden daar nog nooit van gehoord en vonden het heerlijk om wat te kokkerellen.

Even Eva en Joep bedanken voor het mooie shirt
Balletje trappen, Risk en gourmetten.
Na de verjaardag, het afscheid van Tante Diny op zaterdag de 10e, was daar Tessa de Jong die 3 daagjes bij ons doorbracht en toen was het toch echt hoogste tijd om in te pakken. En een begin te maken met het schilderen van boekenkasten en dressoir....wordt vervolgd

No comments:

Post a Comment