Saturday, April 25, 2009

Donatie's !




Het wordt weer hoogtijd voor een stukje over Cotlands, niet alleen om jullie bij te praten maar vooral ook om te zorgen dat we als vrienden van Zeelandhuys kunnen blijven sponsoren.


Ik weet dat een aantal mensen die trouw onze site lezen regelmatig doneren en die willen we ook heel erg bedanken daarvoor.

Daarbij ontgaat het ons niet dat er een economische crisis is in de westerse wereld en dat veel Nederlanders ook de broekriem moeten aantrekken.

Toch ga ik het weer vragen....en wederom zijn we ook heel blij met een eenmalige storting... en gaat het niet om grote bedragen... 5 Euro is al een mooi gebaar! Niets blijft aan de strijkstok hangen...we geven geen geld maar doen maandelijks boodschappen en kopen de dingen die ook werkelijk nodig zijn.


Op de laatste vrijwilligers avond werd het opnieuw weer duidelijk dat er ook hier een groot personeels tekort is en dat de kindjes veel aandacht tekort komen. Wederom dus de vraag of er meer vrijwilligers ingezet kunnen worden maar ook of het mogelijk is dat een aantal kinderen mee naar 'buiten' gaan. Dan denken ze aan winkelen, naar het strand of mee naar huis gaan. Zo krijgt een kind meer aandacht en komt ook in een normale gezinssituatie.


Ik kom nog altijd in een emotionele achtbaan als ik denk aan de dagen, maar vooral aan het niet afscheid nemen van Cheryl. Die heeft hier toch een aantal donderdagen doorbracht en is uiteindelijk naar een kindertehuis is gegaan. Maar goed...na een hele tijd voor de baby's te hebben gezorgd, en de voorraadkast op orde te hebben gebracht ( nog even de zolder ordenen) komt hier nu Tazreeka. Ze is 2, praat nog niet, en is fan van Jan.


Middagdutje, en niet stiekem weglopen hoor!

No comments:

Post a Comment