Wednesday, April 22, 2009

Adem-pauze

Oeps, het was een drukke periode.
's Middags de 18e kwamen Ank en Peter een oudklasgenoot van Jan.
Ja, want wie vind er tegenwoordig, via het internet, geen "oude vrienden" meer terug.
Jan heeft zich ooit eens ingeschreven op schoolbank en is toen aan de slag gegaan om oud klasgenoten te gaan traceren... en met succes er nog een aantal gevonden. Zo ook Peter, en die besloot na wat mailen en telefoontjes Zuid-Afrika te gaan verkennen. We hebben heerlijk samen geluncht en na hun rondtrip de 18e nog even bijgepraat. Helaas geen foto...in het geklets helemaal vergeten er een te maken.

Joey, Jan en ik

Via schoolbank vond ik een oudklasgenoot van de mavo terug en ook die besloot deze kant op te komen. Joey was hier een paar dagen, dus het rondje Kaap weer even gedaan.

Vervolgens kwamen Pia en Erwin, een stel uit Eindhoven, koffie drinken om wat meer informatie te krijgen. Zodat ze mogelijk een beter beeld krijgen van hun nieuwe woonomgeving! We zijn heel benieuwd naar het vervolg van hun plannen.
En als laatsten waren hier Jaap en Antoinette (ouders van Lotte en ex-schoonzus) te logeren, maar die gaan we als alles goed is volgende week nog even zien na hun rondtrip.
Jaap en Antoinette

Zonsondergang bij Avontuur

Dan werd onze Flo de 3de april 11 en die wilde volgens traditie...bowlen en eten bij Spur. Geen plaatjes van deze verjaardag! Maar hij had het wel weer heel leuk gehad. De 3de begon ook de najaarsvakantie en was het een bedrijvigheid met het heen en weer brengen van Floris naar vriendjes of zorgen dat ze het hier naar hun zin hadden.

Ergens in deze weken ontsnapten er wat dieren uit het wildpark bij Wedderwill en hadden wij vanaf ons terras uitzicht op Wildebeest en Blesbok, ja de droom wonen in een wildpark komt op deze manier ook steeds dichterbij!


Vandaag een vrije dag want er zijn verkiezingen en ik begrijp dat ik jullie daar niet over hoef bij te praten want er komt regelmatig iets op de Nederlandse TV over onze mogelijke nieuwe president. Wij zijn al aan het integreren...

Zorgen dat we oude traditie's onder de knie krijgen!
Volgende week ook een korte week, want dan is het maandag 'Freedom Day' en vrijdag 'Workers Day' kunnen we mooi op adem komen.

No comments:

Post a Comment