Saturday, March 31, 2007

Cape Epic

'Do you perhaps know the way to Lourensford?', was de vraag van een van de koplopers. Grapje natuurlijk want deze mannen waren al een week onderweg en wisten heel goed dat ze nog maar een uur van de finish
af waren.

Kopgroep, in het midden met 5-1 is Brentjes (klik op foto voor vergroting)

Twee weken geleden stonden er op Knorhoek ineens bordjes met daarop Cape Epic en nieuwsgierig als we zijn... direct het internet opgegaan( www.cape-epic.com )om uit te vissen wat dat zou zijn. Bleek een van de grootste mountainbike evenementen te zijn waar iets meer dan 1000 deelnemers vanuit de hele wereld aan meedoen. Onder hen ook Bart Brentjes en Rudi van Houts (Schaijk en Luijksgestel) en met hen nog zo'n 15 Nederlanders. Ze waren vertrokken in Knysna en via Uniondale, Oudtshoorn, Ladismith, Barrydale, Montagu, Villiersdorp, Kleinmond eindigden ze in Somerset West bij Wine Estate Lourensford.

op de achtergrond ons huis met terras

'En heel leuk voor ons' kwamen ze via de oude Sir Lowry's Pass road, de spoorlijn op Knorhoek Estate, bij ons voor het terras langs. Dus tussen 11.30 en 15.30 hebben we ze allemaal zien paseren, niet dat we iemand herkend hebben hoor! Maar omdat we ze nu gezien hadden wilden we toch wel even weten wie er gewonnen had, Duitse koppel werd eerste, tweede werd een Belg en een Deen en Brentjes en van Houts derde, niet gek toch!
Kopgroep naderd
en hier zitten de Nederlanders tussen, wit shirt met blauwe opdruk, goed zoeken dus!

No comments:

Post a Comment