Thursday, May 04, 2006

3 April de verjaardag van Floris

Ja, de tijd vliegt. Het is alweer meer dan een maand geleden dat onze Floris zijn 8e verjaardag vierde. Maar door de griep was deze keer het fotorolletje niet zo snel vol. En daarom liet het stukje even op zich wachten.

Het was de eerste dag van de vakantie en Floris had zich opgegeven voor een sportweek. 2 ochtenden Hockey en 3 ochtenden Cricket, dus vroeg uit de veren.
Hoog op zijn verlanglijstje stond een race baan, nou die is het dan ook maar geworden. Met de afspraak dat hij niet in de weg zou liggen. En dat doet hij nu ook niet meer. Jan heeft een tafel (zelf ontworpen) gemaakt die, na het spelen in de garage, met baan en al opgeklapt kan worden.
s'Middags was er dus tijd voor een feestje. Hij had Joshua en Simon uit de klas uitgenodigd en de buurmeisjes en Emma en Leo (kinderen van Simone en Henri). Wouter, Leony en Tom waren er ook. Liesl, George, Gavin en Allison (buren) kwamen later en met zijn allen hebben we gezellig gebraaid. Floris vertelde dat hij een heel leuk feestje had gehad, met leuke kadootjes en heel veel kaarten uit Nederland maar dat hij zijn Nederlandse vriendjes toch wel een beetje gemist had.
Na de vakantie was het tracteren op school, dat mag je zelf weten of je dat doet en ze zingen dan voor je. Het is ook niet altijd zo dat de kinderen een feestje geven. Maar voor ons hoort er dat toch wel een beetje bij....

No comments:

Post a Comment