Wednesday, June 23, 2010

Joepi 10!


Voor velen niet heel groot nieuws maar voor ons een mijlpaal.
Gunnar is onze 1e Golden Retriever die 10 is geworden. En deze jongen heeft wat meegemaakt...een emigratie en 2 verhuizingen, elke keer opnieuw aanpassen. En dan niet te vergeten 2 vriendjes overleefd.
Maar we zijn er van overtuigd dat hij nu heel oud gaat worden. Minder hoogte verschillen in de wandelingen zal ongetwijfeld gaan helpen en Thor gaat nu ook wat rustiger worden, alles wijst erop dat Gunnar een heerlijke oude dag tegemoet gaat!!!

Sneeuw op de achtergrond en Thor en Gunnar in de zon

Vorige week was het hier koud, nou ja het vriest hier niet hoor. Laagste temperatuur was 5 graden in de ochtend en dan overdag vaak nog heerlijk in het zonnetje ( behalve dan als het regent!).Maar Zuid-Afrikaners krijgen dan de winterkriebels en rijden massaal naar hogere streken waar dan 15 cm sneeuw is gevallen....zitten wij helemaal niet op te wachten. Daar zijn we tenslotte niet voor naar Afrika gegaan. Dichtsbijzijnde plek om in de sneeuw te 'wandelen' was hier zo'n 2 uurtjes vandaan. We konden wel de sneeuw op Simonsberg en het Hottentotgebergte zien en dat geeft toch mooie plaatjes. En daar nemen wij graag genoegen mee!

No comments:

Post a Comment