Monday, January 07, 2008

2007 afsluiten

Na het laatste bericht van de 12de is er ook hier weer het een en ander gebeurd. Niet dat we het druk hebben maar er was 'gewoon' van alles te doen. Als eerste zagen we John en Victorine weer, die logeren nu in Constantia, maar kwamen gezellig hier lunchen....om een week later met onze bezoekers Lynn en Mieke bij hen te gaan lunchen. Ergens tussendoor nog Truus en Sidney (oude buren van Schapenberg) bezocht en hier gehad, avondje bij Tienie en Estelle geweest...en met hen en de kinderen naar Chris Chameleon in Paul Cluver geweest.Die zanger schijnt onlangs in Nederland en Belgie te zijn geweest en toevallig had ik dat in een van de Nederlandse tijdschriften gelezen, dus leek ons dat wel leuk.

Met de meisjes moesten we natuurlijk de nodige wijnestates en vrienden gaan bezoeken.
Beste terras plekje is natuurlijk "thuis"

En dan is daar alweer kerstmis. Kerstavond hebben we bij Ron en Christelle doorgebracht (traditioneel met Kalkoen) en Kerstdag hebben we hier 16 mensen op den Braai gehad.
James en Juanita met Jack & Jessica, John en Victorine, Ron en Christelle & James, Stan en Anneke, Lynn en Mieke en wij met z'n 3en.


Om Oudjaarsavond door te brengen bij Ab en Marietjie onze 'achter buren', was allemaal heel gezellig en ook bijzonder. Deze keer niet alles op zijn Hollands maar door de verschillende nationaliteien heel cultureel, niet echt het gevoel dat we in de feestweek zitten. Voor ons geldt toch nog steeds, het idee, dat de feestdagen in de winter zijn... en het hier dus hartje zomer is.
Lynn en Mieke zijn op het moment een stukje Zuid-Afrika aan het ontdekken en als ze terug komen zit de zomervakantie er alweer bijna op.
Onze nieuwjaarsboodschap;
Ik leerde wat ieder dromerig kind moet weten; dat geen enkele einder zover is dat je er niet op of achter kunt komen.

Voor iedereen een heel gelukkig nieuwjaar en bij deze bedankt voor de kaarten en mailtjes die we van jullie mochten ontvangen!

No comments:

Post a Comment