Thursday, August 10, 2006

de Wine Cellar

Juli en Augustus zijn hier de winter maanden, niet dat het heel koud is maar er valt dan vooral veel regen. Afgelopen weekend stond op de agenda om naar Wim en Rita in Robertson te gaan. Ze hadden gevraagd of ik wat foto's wilde maken van hun B & B en dat vond ik natuurlijk heel leuk om te doen, maar vooral ook, om hen weer te zien en te kijken hoe ver ze zijn. Het weerbericht zag er niet al te best uit dus de datum verschoven naar woensdag. Het was nl. womansday (een vrije dag). Dinsdagmiddag met zijn allen incl. Kaj en Gunnar vertrokken.
Het ziet er allemaal heel mooi uit. Als je van plan bent deze kant op te komen moet je vooral hun site gaan bekijken www.mallowdeen.com
Dit is het Woonstel en hier sliepen we. Het was weer heel gezellig en leuk. Nu maar hopen dat ze tevreden zijn met de foto's. Heb er maar liefst 64 gemaakt. Zal toch wel iets bijzitten?

Verder zijn we dus druk met van alles te bedenken voor ons nieuwe huis de Wine Cellar. Ja voor wie het nog niet weet we hebben iets anders gevonden. Nou ja gevonden..het kwam op ons pad.
In Juni waren we op de verjaardag van Sarah en Gerard en daar raakte ik aan de praat met mijn buurman. Je weet hoe dat gaat, wat doe je, waar woon je, enz enz. Heel gezellig allemaal vooral toen de betreffende man zei dat hij huisjes verhuurde op Knorhoek. Niet dat we daar zo bekend zijn, maar we wisten wel dat het een natuurgebied is en dat stond ons direct aan. In 1e instantie bleek het Milnerhouse waar we voor kwamen echt te klein voor ons te zijn. Niet zo zeer voor ons zelf maar meer voor alle spullen die we hebben. De Wine Cellar moest nog opgeknapt worden en het leuke is...wij mogen meedenken. Dus een aantal ochtenden op de Farm doorgebracht en wat gepraat en toen was het huurcontract snel getekend.

Ons Nieuwe Huis; de Wine Cellar op Knorhoek Estate.
Er moet nog veel aan gebeuren en we gaan er vanuit dat dat 1 december klaar is. Rechts van het huis komt de garage met daarin plaats voor de wasmachine en droger. Dan van links naar rechts. Achter de 1e luiken (zie je maar een klein stukje van) wordt Floris zijn kamer. Achter de 2e luiken, is de keuken. Achter de 3e luiken, is een kamer die wij als kantoortje gaan gebruiken en opslag, Achter de 4e luiken en openslaande deuren is de woon/eetkamer met grote open haard.
De bovenverdieping moet nog helemaal ingericht worden. Nadat er een nieuw rieten dak opgaat komt er een slaapkamer aan de kant van de buitentrap, een kleedkamer en een badkamer. Er blijft dan nog een grote vide over waar loge's kunnen overnachten.
Naast het Mainhouse staat een molen met appartement, deze kan ook door gasten gebruikt worden. We zijn er net gaan kijken en even met de honden gewandeld. En ze zijn er al druk bezig......geeft een heel goed gevoel.
 Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment