Friday, June 06, 2014

Camping....

Hoe lang je vakantie ook is, om Zuid-Afrika te zien is het altijd te kort. Er zijn zoveel mooie plekjes waar je gewoon wat langer zou willen blijven. En éénmaal in Zuid-Afrika geweest... willen de meeste mensen gewoon terug naar die bijzondere plek die een blijvende warme herinnering heeft nagelaten.
Sommige mensen weten bij voorbaat al dat het geweldig gaat zijn en besluiten dat ze er gaan wonen. Ik weet het is totaal niet voor de hand liggend, maar soms is gevoel nou eenmaal sterker dan ratio. En nu we hier wonen is het echt niet zo dat we heel Zuid-Afrika al kennen. 



Stukje bij beetje verbreeden we onze kennis en komen er mooie herinneringen bij.



We hebben besloten met onze vrienden Susan en Stoffel en hun zonen Christof en Ruben in Kruger Nationaal park te gaan kamperen. Dat houdt overigens nogal wat in, want dat gaat onze eerste keer worden, dus moet er ook het één en ander gekocht gaan worden.
En we zijn heel positief ingesteld want we denken veel vaker te gaan en hebben daarom ook de Wild Card besteld.
Dit is een familie pas dat je 'al gelang het bedrag dat je wilt betalen', voor een jaar toegang geeft tot de Nationale parken van Zuid-Afrika en een paar daarbuiten.
Wij kozen voor het totale Zuid-Afrika pakket, voelt toch ook wel als een verplichting om dan meerdere parken te gaan bezoeken. Goh en wat heb ik daar nou een hekel aan!

Jullie gaan vast nog meer horen over onze kampeer avonturen, wordt vervolgd...

Hieronder het stukje wat afgelopen woensdag in de Mooi Rooi Krant geplaatst werd.
Die warme najaarsgroet is inmiddels een koude wintergroet geworden...ja de tijd van gaskachel, houthaard, electrisch kacheltje, een plaid en handschoenen aan bij het typen is weer aangebroken.....Het lijkt wel of het elk jaar kouder wordt in de Kaap!

Omhul me met warme woorden… verdwijn in zinnen en zinnespeel met tekst, Astrid



No comments:

Post a Comment