Tuesday, October 03, 2006

Voorjaarsvakantie en een onwelkome gast

De vakantie begon goed. We hadden een heerlijke lunch bij "Guinea Fowl" restaurant in Kuilsrivier samen met Sue en Bob. Buiten het menu om hadden ze ook asperges als voorgerecht. Nou die hadden we al lang niet meer gehad en ik moet zeggen ze waren heerlijk. Hier zie je maar heel kort de witte asperge, terwijl de groene bijna het hele jaar door te krijgen is. Hoop ze snel ook in de winkel te kunnen kopen.
Rozen uit eigen tuin.

Dinsdag hadden we besloten om naar Cape Town te gaan. Nu geen oppas voor Floris maar voor Kaj geregeld. Die kan echt nog niet de hele dag alleen thuis zijn. Op het moment heeft hij het op de rozen voorzien. Ja, ze ruiken heerlijk maar smaken doen ze niet!
We hebben een tour met de dubbeldeks bus gedaan. Zo zie je in korte tijd veel van de stad. En er is een gids dus ook meteen wat geschiedenisles. Je kunt overal op en uit stappen als je dingen wilt gaan bekijken, reuze handig dus.
En hier bleef het dan bij... Ik kreeg een darminfectie en heb dus een week op bed gelegen. Uiteindelijk kreeg ik het niet zelf onder de knie. dus de dokter er maar bij gehaald. Een onwelkome parasiet was de boosdoener. Ja, wat injectie's en medicijnen en dan sta je 2 dagen later weer naast het bed en is de school begonnen en alles weer in zijn gewone doen.
Floris en Jan hebben zich in de vakantie dus vooral vermaakt met de playstation en het huishouden.

COTLANDS
Ben 2 weken geleden wel nog bij de kindjes geweest. Had deze keer met de baby's geknuffeld en de fles gegeven. En met een kleuter wat geknuffeld en gelezen, zij is nog maar kort in het hospice en was erg verdrietig. De tijd vliegt dan, 2 uurtjes zijn dan zo voorbij. Voorlopig wil ik het bij die 2 uurtjes houden, tot alles een beetje "normaal" voor mij gaat worden.
De nieuwe wenslijst voor oktober is al weer binnen, dus van de week weer naar de Dis-Chem want het zijn weer medicijnen en luiers die op het lijstje staan.

Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment