Tuesday, June 27, 2006

Wintervakantie

De zon schijnt en het is zo'n 20 graden en ja dan hebben wij hier wintervakantie. Helaas is het weer op het moment wel wisselvallig want na een paar dagen heel mooi weer krijgen we vaak een dag of 2-3 regen. Meestal begint het in de namiddag flink te waaien en dan weten we dat het weer gaat omslaan. Het moet ook wel want er is nog veel te weinig regen gevallen en het land heeft het nodig. Qua natuur is het nog steeds heel mooi, op het moment staan de vetplanten in bloei. En zoals je op de foto ziet zijn ze schitterend.

Vorige week, de laatste schoolweek voor de vakantie, hadden ze op school een aantal activiteiten gepland, maar helaas het voetbaltoernooi werd door de regen afgelast. De zeepkistenrace ging wel door,die dag was er ook zaklopen en aardappel lopen. De kinderen moesten mensen of bedrijven zien te vinden die hun wilden sponseren. Het geld wat ze dan binnen brengen word gebruikt om in elk lokaal een airco te hangen. Floris is hier het estate rondgegaan en had behoorlijk wat opgehaald.

op de achtergrond de berg waar we wonen

soapbox race.

Zo'n week eindigd dan natuurlijk met een rapport, en we zijn heel tevreden. Floris is weer vooruit gegaan. Hier geven ze cijfers van 1 tot 4 en er waren deze keer zelfs twee vieren bij. Alleen nog schrijven gaan verbeteren.... Vanaf nu dus ook nog maar 1 keer per week engelse les van Juf Eppie.

Deze week veel spelen met vriendjes en een hockey clinic van drie ochtenden. En dan gaan we volgende week het binnenland in......je hoort weer van ons.

Iedereen die al gestort heeft voor Cotlands, heel hartelijk dank. Na de vakantie hoor je meer, over hoe en wat.

No comments:

Post a Comment