Wednesday, January 14, 2009

4-daags tripje

Zoals ik hieronder al vermelde is Tante Diny er weer, de derde keer alweer en deze keer geen medische klachten, maar gewoon lekker vakantie vieren. Vorig jaar was eigenlijk al de bedoeling dat we er samen op uit zouden gaan, maar daar heeft ze een jaartje op moeten wachten. Na de koffer uitgepakt te hebben waar meer voor ons, dan voor haar zelf, in bleek te zitten, werd er een klein koffertje gepakt. De auto gehuurd en op weg waren we...
Via Swellendam waar we koffie dronken met 'Milktart' en moesten vluchten voor de regen, naar Robertson.

Eigenlijk elk jaar heeft tante Diny, Wim en Rita (oud Geldropenaren) gezien maar nu wilde ze er de nacht gaan doorbrengen. En om goed te kunnen bij kletsen werden dat er 2, ook omdat we 1 van de avonden naar restaurant 'Fraai Uitzicht' zouden gaan waar een koor zou komen zingen.
Bij restaurant 'Fraai Uitzicht'

mainstreet McGregor

We hebben McGregor bezocht en wat geluierd bij het zwembad, natuurlijk heerlijk gegeten en veel gelezen...Op naar Riebeeck Kasteel waar we een nacht in Hotel Royal Riebeeck ( Koloniale stijl), zouden doorbrengen. We waren de enige gasten maar met een plaatselijke 'Nederlandse Riebeecker' hebben we een heel gezellige avond gehad en nog lang na-gelachen.


Al met al heel wat kilometers door het mooie Afrikaanse land gereden, om daar nog altijd verschrikkelijk van te genieten.

No comments:

Post a Comment