Sunday, October 12, 2008

'God van de donder'

Ons gezinnetje is weer compleet.

Na het overlijden van Kaj waren wij, maar zeker Gunnar helemaal uit ons doen. Gunnar had geen zin meer om iets te ondernemen en zat, of voor de deur, of dicht bij ons. Zijn eten smaakte hem niet meer. Kortom de beslissing was snel genomen...er zou een nieuwe Golden Retriever pup komen. Sneller gezegd dan gedaan....want na wat rond vragen, bellen en op internet naar fokkers zoeken, kwamen we als 7e op de wachtlijst voor een pup in december. Ook daar waren we het snel over eens...gewoon door blijven zoeken want december dat duurt te lang.
Vrijdag middag 3 oktober kregen we telefoon van buurvrouw Louise, die had een advertentie in de krant gelezen. En direct al onderzoek voor ons gedaan zodat we zeker niet teleurgesteld zouden zijn. Er was een Golden Retriever pup in Belville, Kaapstad. Een mannetje van 9 weken....

We gingen kijken....pinnen...en heel blij weer huiswaarts.


Dit is dan Thor ('God van de donder'), geboren op 23 july.


Foto is een beetje uit proportie, maar van alle gemaakte toch wel de leukste. Hij is nu iets langer dan een week bij ons en al helemaal gewend en wij aan hem. Gunnar heeft het nog een paar dagen moeilijk gehad maar zorgt nu als een 'echte' vader voor kleine Thor.

No comments:

Post a Comment