Tuesday, February 19, 2008

World Tour

Ja, inmiddels is Marie-Jose is bijna weer een week in het Haagse. Zij was het laatste bezoek van deze zomer. Tenminste...
Het was heerlijk om haar hier te hebben en we hebben geprobeerd haar een beetje te verwennen. Het was de eerste keer dat ze zo lang en ver van huis ging, Hans in Nederland achterlatend.

Natuurlijk ook nu van alles gedaan maar ook heerlijk thuis geluierd en een boek gelezen. Veel gegeten en veel te veel gedr....Vrijdags zijn we naar Wim en Rita in Robertson geweest, daar was ook Neef Jac van Zeeland met Rietje (het was alweer hun laatste vakantie dag) Met zijn allen heerlijk gaan eten bij Rosendal in Klaasvoogdts Oost Floris is nog elke dag druk met huiswerk, wij rommelen maar wat aan en bezoeken zo nu en dan een concert. Met Marie-Jose gingen we bij Paul Cluver picknicken en luisteren naar muziek van Glenn Miller , was heel erg mooi en sfeervol. En afgelopen zondag zaten we bij Celine Dion.

Celine Dion, Taking Chances World tour

De muziek was geweldig en ze is een echte 'ster' maar naar zo'n groots optreden in Vergelegen Wine Estate gaan we niet snel meer. De organisatie had het een en ander toch een beetje onderschat en na een paar uur in de zon voor het hek te hebben gewacht...renden er zo'n 11 tot 12.000 mensen naar binnen voor een goed plekje. Deze keer geen zelf meegebrachte picknick maar een van te voren bestelde picknick-doos, waarvan de inhoud goed smaakte. In het voorprogramma zat Jodie, de Zuid-Afrikaanse Idols winares, die er snel de stemming in had. Ach het is "ones in a live time" zullen we maar zeggen en ondanks de slechte organisatie en chaos hebben we toch wel genoten.

No comments:

Post a Comment