Wednesday, December 12, 2007

Theater seizoen begonnen.

Met het mooie weer, begint hier ook het theaterseizoen. Op veel wijnestates in de omgeving hebben ze een amphitheater en vanaf december zijn er elke week wel optredens van bekende en minder bekende artiesten. Ik heb al eens eerder geschreven over 't 'Paul Cluver' openlucht theater en 'Vergelegen Wine estate' waar je heerlijk naar muziek kunt luisteren en ondertussen de inhoud van je picknick mand en een glaasje wijn nuttigd.


In oktober zijn we samen met Stan en Anneke naar d'Aria (ook een wine estate) geweest om daar in een zaal naar Nataniƫl te gaan kijken. Nee dan gaat onze voorkeur toch uit naar het buiten gebeuren.


Nataniƫl is overigens een artiest die zingt en daartussen door leuke verhalen verteld, hij schrijft voor de Sarie (een vrouwenblad) en is een opvallende persoonlijkheid door zijn kleding en zijn "Kaalkop". We hadden hem al eerder gezien en wilde ook deze show niet missen...helaas hebben we het meeste van de avond gemist omdat hij deze keer volledig overging op het Afrikaans. En hoewel iedereen denkt dat dat veel op Nederlands lijkt...als ze vinnig (snel) praten kunnen we er geen touw aan vast knopen.

Ons tweede concert was gisteravond in 'Kirstenbosch' de botanische tuin van Kaap Stad. Van de tuin hebben we niet veel gezien, het was direct aansluiten in de rij voor het concert. Wij waren er om half 4 samen met Roule en Flecky en zaten zeker niet vooraan terwijl de hekken voor het concert pas om 18.00 uur open gingen.
Het optreden begon om 20.00, tijd genoeg om de meegebrachte versnaperingen te nuttigen. Kun je je voorstellen hoe het is, te luisteren naar romantische muziek, wijntje in de hand, de zon die ondergaat achter de bergen,vuurvliegjes voorbij gaan en op het podium een echte entertainer.. met groot orkest...

Michael Buble. WOHW!



Het was weer een heerlijke avond...dat er nog maar vele mogen volgen....

No comments:

Post a Comment