Saturday, November 10, 2007

De groeten uit 'Rooi'!





Vorig jaar kregen we een mailtje van Henk, een tennismaat van Jan, uit Sint-Oedenrode. Hij zou samen met zijn vrouw Moni een rondreis gaan maken en tevens naar het afstuderen gaan van hun zoon Geert. Hij is inmiddels afgestudeerd 'Ranger', zoekende naar een baan en woonplek hier in Zuid-Afrika.

Helaas ging hun reis vorig jaar niet door, maar werd die een jaartje uitgesteld en zoals ook toen het geval zou zijn stond een bezoekje aan ons op de agenda.

Dit jaar waren ze niet met 3en maar met 5en, er was een bevriend echtpaar meegegaan, Francien en Willem, en die zijn natuurlijk ook van harte welkom. Na eerst 'hun zelf meegebrachte' kopje senseo te hebben gedronken, kregen we van verschillende mensen de hartelijke groeten. Zo leuk om te horen dat die ons nog steeds trouw via "zeelandhuys" volgen. En we vinden het ook heel leuk als jullie (gaan)mailen hoor...

Na de koffie hebben we lekker hier geluncht, wij waren helemaal vergeten dat we vorig jaar hadden afgesproken voor een lunch op een wine-estate...bij deze onze excuses, maar hopelijk vonden jullie, net als wij, dit ook heel gezellig! We hebben in ieder geval genoten van het 'rondje' Rooi.

No comments:

Post a Comment