Wednesday, April 04, 2007

Floris zijn 9e verjaardag

Dit jaar is Floris in de najaarsvakantie jarig en die begon de 30e maart. Om 11.00 uur stonden we vol spanning hem op te wachten want hij zou z'n rapport krijgen. Zelf was hij er niet helemaal zeker van, maar hij had wederom een gweldig rapport. Allemaal 3en en 4en (en een vier is hier de hoogste score), we zijn dus erg trots op onze zoon.

Schooluitje naar Elsenburg Farm, Juf Kotze in het midden met donker shirt

Citaat uit zijn rapport door juf Kotze; I thoroughly enjoy having Floris in my class. He works hard and is always keen to learn. Floris has beautiful manners. His progress is pleasing, yet I can see he is concerned about Phonics. His spelling will improve, the longer he is exposed to English.

Je snapt dat we trots zijn en als je hierna nooit meer iets leest over zijn rapporten dan weet je het wel...

Deze vakantie geen echte plannen, misschien een dagje weg, Floris logeerde al bij Michael (onverwachts) en gaat logeren bij Jessica, die gaan dan naar Betty's Bay aan zee. Verder moeten we, of naar Paarl of naar Caledon voor onze ID papieren. Eindelijk hebben we alle papieren uit Nederland ontvangen en kunnen we de ID aanvragen, vergelijk dat maar met het Nederlandse Sofienummer. Maar goed daarover berichten we nog wel!


Dus was gisteren de 9e verjaardag van Floris.
s'Ochtends kwam Juanita al met Jessica en buurvrouw Anneke op koffie met taart.
Hij wilde het graag op de dag zelf vieren, wat inhield dat een paar kindjes niet konden komen omdat ze op vakantie waren. Maar met 7 kids gingen we dan bowlen en daarna "culinair"eten bij Spur (soort van hamburgerketen).
Het was heel gezellig en vooral het feest varken genoot met volle teugen. Hij wacht nu nog op wat post want een aantal mensen hebben iets verstuurd en dat is nog niet aangekomen, dus voorlopig is hij nog even jarig. Heel erg bedankt allemaal het is echt hartverwarmend om van zovelen felicitatie's te krijgen.

No comments:

Post a Comment