Wednesday, June 14, 2006

Kom op bezoek.

Voor iedereen die nog niet de kans heeft gehad om bij ons op bezoek te komen, hierbij de mogelijkheid om toch te zien in welke omgeving wij wonen. Vanzelfsprekend niet zo gedetailleerd als het in werkelijkheid is, maar toch leuk.
Via "google earth" kun je nml. vrij goed ons huis en de naaste omgeving zien. Het is wel even wat werk, maar voor de (computer)liefhebber geen probleem.
Om te beginnen kun je (gratis) via www.earth.google.com het noodzakelijke programma downloaden. Is een vrij groot bestand en neemt ook wel wat tijd in beslag.
Wanneer je het programma dan opent zie je oa de wereldbol verschijnen. Links boven is er de mogelijkheid om een zoekopdracht te geven. Zet daarin: 34 05' 28.07 S 18 51' 58.92 E (vergeet niet de tekens en spaties) en klik dan het zoeksymbool aan. De wereldbol gaat nu draaien en na enige tijd kom je dan aan op ca. 222ft boven ons huis. Op de besturingsbalk onder de wereldbol staan links van het midden een + en -. Wanneer je de muis op de + zet zie je "zoom in", je zoomt net zo lang in tot er een duidelijk beeld overblijft. Midden in het beeld staat een blokje met daarnaast de ingegeven cijfers. Het huis direct links van het blokje is waar wij wonen. De school van Floris kun je vinden onder: 34 04' 31.84 S 18 52' 13.72 E. Het blokje komt midden in het schoolcomplex te staan. Je ziet dan de sportvelden, zwembad, tennisbanen, schoolgebouwen, etc. Natuurlijk kun je door op - (uit zoomen) te klikken een totaal beeld van Sommerset West en ....... krijgen. Veel plezier hier mee.

No comments:

Post a Comment